SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

Ματ σε 2 Υφέσεις

>> Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Ματ σε 2 Υφέσεις
Πρόκειται για ένα σχήμα που δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια και έχει στο ενεργητικό του μια κυκλοφορία «Ψέμα σαν αλήθεια» όπου περιείχε εξαιρετικά κομμάτια όπως το «με κυνηγά ο θάλασσα» η « το όνειρο της Perpetua». Απαρτίζεται από σπουδαίους μουσικούς (άλλωστε στην ενορχήστρωση,στην παραγωγή και στην επιμέλεια παραγωγής βλέπουμε ονόματα όπως αυτά του Νίκου Ξυδάκη και του Haig Yazdjian) ενώ και στο δίσκο είχαμε συμμετοχές όπως του Νίκου Γράψα, του Ross Dally, του Βασίλη Ρακόπουλου, του Χρήστου Θηβαίου.
Ματ σε 2 υφέσεις κάνουν οι: Δημήτρης Βαρελόπουλος, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Πέτρος Λαμπρίδης, Σπυριδούλα Μπάκα, Γιάννης Τσιουλάκης, Κώστας Τσιουλάκης.
Με ήχο που πατάει γερά στο σήμερα δίχως να ξεχνά την παράδοση και με θετική διάθεση που δείχνει το πόσο πολύ υποστηρίζουν με μεράκι τη δουλειά τους. Θα έλεγα πως είναι η συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησαν οι Δυνάμεις του Αιγαίου τη δεκαετία του 80 και συνέχισαν οι Χαΐνηδες τη δεκαετία του 90... Μόνο που τώρα υπάρχουν πολλά αξιόλογα συγκροτήματα στο χώρο και έχει ήδη δημιουργηθεί ένας πυρήνας, μία σκηνή με αυτές τις συνιστώσες... Είτε έχουν σαν άξονα τη Jazz, είτε την παράδοση της χώρας μας, είτε χρησιμοποιώντας ακόμα και ηλεκτρονικά στοιχεία στις δουλειές τους.
Έχουν όμως κάτι κοινό... Σου «φωνάζουν» πως είμαστε εδώ, δουλεύουμε και ψάχνουμε τον ήχο μας, είμαστε μία παρέα, μία ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης...
Εμείς τι να πούμε; Κρίμα που δεν παίζονται στα ράδια... Κλίκ εδώ

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή