SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

Τσαγκαροδευτέρες & H.O.T. LIVE στις 30 Νοε

>> Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

κλάψε κλάψε ...  δεν βγαίνει τίποτα ...
Σαν μπαροψυχολόγος βαρέθηκα ρε αδερφέ να ακούω κάθε μέρα την κλάψα σας ...
(τόσα μου κόψανε, τόσα μου χρωστάνε, δεν υπάρχουν δουλιές, τι θα γίνουν τα παιδιά μας; τον βλάκα τον Γιώργο, τον ηλίθιο που δεν υπογράφει, τον τραπεζίτη βάλανε, ρε όλοι είναι Σιωνιστές, μαύρο μέλλον, θα γυρίσω στο χωριό μου, κακομοίρα Ελλαδίτσα πάλι σε αφαιμάζουνε οι απελευθερωτές σου....  κλπ) 
Ειδικά τις καθημερινές η γκρίνια είναι πιό άγρια γιατί βρίσκουν ευκαιρία να προσεγγίζουν στη μπάρα, να ξύνονται για να τους ακούσεις, να παραγγέλνουν, ερωτήσεις όπως εσύ πως την βγάζεις, πως παέι η δουλιά; κλπ ...  δεν λέω ο κόσμος έχει δίκιο είναι σφιγμένος, τραβηγμένος, αγριεμένος αλλά ρε αδερφέ όταν έρχεσαι στο μπάρ μόνο ποτό και μουσική μπορώ να σου προσφέρω ...  μην χαλιέσαι μόνος σου, κάνει κακό στην υγεία σου ... χαλάρωσε, απόλαυσε ... Η αλήθεια είναι ότι το σκάφος μπατάρισε και ο σώζων εαυτόν σωθείτω αλλά αντιδράστε αλλοιώς πιό δημιουργικά όχι γκρίνια ... αφερίμ πιά..!
Για αυτό το λόγο στην κρισο-φιλολογία αποφάσισα να απαντήσω με μουσικά χάπια..
(από πέρσι είχα σκεφτεί να αναστήσω αυτή την κακομοίρα την Τσαγκαρο Δευτέρα για όσους αντέχουν και δεν είναι λάτρεις του Σαββατοκύριακου)
Νίκος Πιπινέλης - κάθε Δευτέρα στο Σεβάχ
Μίλησα λοιπόν με το φίλο μου τον Νίκο Πιπινέλη και αποφασίσαμε να παίζουμε μουσική χαλαρά κάθε Δευτέρα, για να σπάσουμε την αύρα αυτή της μέρας, να περνάμε καλά και να πίνουμε κάνα καλό ποτάκι ...
ΚΟΝΤΡΑ στην ΚΡΙΣΗ ρε γαμώτο..!!
Με άλλα λόγια έρχεται και μου κάνει παρέα να τα πίνουμε μαζί και ότι κάτσει ... ένα μικρόφωνο, ένα καρφί και λίγα τραγούδια.
 Ετσι ξεκίνησε πριν κανα μήνα στα κρυφά, στα μουλωχτά αλλά σιγά -σιγά μαθεύτηκε και ... κάποια παιδιά με ταλέντο αναδύθηκαν στο μικρόφωνο, κάποιοι φίλοι μουσικοί του Νίκου και δικοί μου περνάνε για ένα μικρό jamming και όλο κάτι απρόσμενο συμβαίνει με αποτέλεσμα να περνάει η Δευτέρα πιό όμορφα, δημιουργικά, μουσικά και ανέμελα. Ετσι που περιμένουμε όλη τη βδομάδα νάρθει η Δευτέρα και θα το συνεχίσουμε. Μπράβο Νικόλα ανοξείδωτε...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παράλληλα κάθε Τετάρτη το Σεβάχ καθιέρωσε ελληνική μουσική για να εκφράζεται καλύτερα το ελληνικό μεράκι σας τέτοιες αποφράδες μέρες (με τις υποδείξεις  σας)
Αυτά για αυτούς που λένε ότι η κρίση δεν μας αφήνει να δημιουργήσουμε.
Ακόμα το Σεβάχ κάνει και κάποια άλλα μικρά - μεγάλα LIVE στα κρυφά συνήθως μεσοβδόμαδα (δεν τα διαφημίζουμε πλέον, δεν προλαβαίνουμε) και ότι κάτσει έτσι ώστε να υπάρχουν απρόσμενες βραδιές για τους τους συχνούς και μή θαμώνες 
(ως τώρα έχουν παίξει η Γεωργία Βεληβασάκη, ο Γιώργος Καλκάνης, ο Νίκος Πιπινέλης)
και ...
στις 30 Νοεμβρίου λοιπόν περιμένουμε τον Μάκη Αμπλιανίτη και τους Hot Organic Trio (Γιάννης Μόνος - Hammond και Ζαφείρης Τσίναλης - Drums) 
για έβδομη χρονιά σε μιά βραδιά JAZZ - BLUES - SWING
και όσοι πιστοί προσέλθετε.  
Και επειδή σας μάλωσα λίγο στην αρχή 8 σπάνια τραγουδάκια από τις τσαγκαροδευτέρες του Πιπινέλη και των φίλων του (Ελένη, Χριστίνα, Κώστας, Γάκης) εδώ

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή