SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

the BURGER PROJECT - Ζούμε στην Αθήνα

>> Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Συνέχεια με ελληνική τζάζ και ένα νέο γκρούπ με σατυρικό όνομα :


the BURGER PROJECT
Μια ιδιόρυθμη νέα μπάντα με έδρα την Αθήνα, που εκτελούν με το δικό τους μοναδικό στυλ reggae, ska, jazz, punk, swing, διασκευές ρεμπέτικων - δημοτικών και πολλά άλλα !!! .... Συνήθως παίζουν σε μπαράκια όπως το Follie, Gagarin, Πυξίδα κλπ. και έγιναν γνωστοί από μιά εμφάνιση στο "Ράδιο Αρβύλα" αλλά κυρίως απο τις συνεργασίες τους με τον Φοίβο Δεληβοριά και την Matoula Zamani (<---? ... θα τα πούμε άλλη φορά γι΄αυτήν) ...
Σκηνικά είναι πολύ καλοί με έμπνευση, κέφι, χιούμορ και εξτρήμ εμφανίσεις. Παικτικά αρκετά καλοί για 1,5 χρόνο μπάντα αλλά θα δέσουν.

Πρόσφατα έχουν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο «We Live in Athens" με αξιοσημείωτα κομμάτια το "Take My Breath Away", μιά jazze απόδοση του "City Paradise" από Guns n Roses, το "Ring of Fire" του Johnny Cash ... τον όμορφο πρόλογο του Γιώργου Μαμαλάκη για την μπάντα, (!!!!)αλλά το διαμάντι τους είναι το "Mountain of Korytsa" ένα ηπειρώτικο μεταλλαγμένο σε Funk-o-Jazz με καταπληκτικό Beat και στοιχεία psychedelica. (Look at)

Τα μέλη του περίεργου αυτού γκρούπ (που δεν θέλουν και πολύ γκλαμουριά) είναι:
Al the X - king (guitars & lead singing)
Cosmic Communist (keyboards & singin)
General ConZou (doublebass & singing)
Mosch Holiday (drums & singing)
guest singer: Matoula Zamani


ακούστε εδώ μερικά δείγματα από τον δίσκο τους αλλά και διασκευές ρεμπέτικες
που σύλλεξα από το You Tube(!) όπως το "Preza otan Pieis" το "Tsiggana Rixe ta Xartia"
Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν για να σας διασκεδάσουν αυτή τη μίζερη εποχή

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή