SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

Η επιστροφή ενός Ροκόγερου Μπλόκερ

>> Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Μετά από πολύ καιρό και υπό το βάρος των πολιτικών περιστάσεων αποφάσισα να γράψω πάλι κάτι στο παλιό τεφτέρι μου χωρίς να χρειάζομαι το facebook και τα άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Τουλάχιστον το Blog είναι κάτι δικό σου και δεν χρειάζεται να απολογήσε στον καθένα για αυτά που γράφεις .. άσε που είναι πιό ρομαντικό σαν το τετράδιο των εκθέσεων του καθενός μας.

 Η απουσία μου οφείλεται στο ότι είχα απογοητευθεί γιατί το ρημάδι το Rapidshare αφού πρώτα αύξανε συνεχώς τις τιμές συνδρομής στο τέλος πήγε κατα διαόλου και έκλεισε παίρνοντας μαζί του και όλα τα Upload μου (και των άλλων bloggers) έτσι είναι κρίμα γιατί δουλειά πολλών χρόνων πήγε χαμένη και εσείς δεν μπορείτε να κατεβάζετε μιά και τα links είναι νεκρά. Ας είναι ...
Υπάρχει όμως όλο το παλιό υλικό και ένα μικρό backup έτσι όποιος θέλει μπορώ να τον προμηθεύσω μέσω email με κάποιες από τις παλιές αναρτήσεις.
Από την άλλη νομίζω ότι τα ανατολίτικα, περίεργα, τζαζο-έθνικ θέματα που ασχολιόμουν έχουν λίγο πολύ κορεσθεί. Σήμερα δε με την εξέλιξη του YouTube μπορείς να βρείς τα πάντα εκεί, αυτός είναι και ένας λόγος που οι παλιοί ρομαντικοί μουσικόBlogger τραβήχτηκαν στο πυθάρι τους σαν τον Διογένη.

Στο ενδιάμεσο διάστημα ξύπνησε ξανά το μεράκι μου γιά τις κατασκευές και ειδικά γυαλί- ξύλο.
Αφού λοιπόν διαμόρφωσα ένα μικρό εργαστήρι άρχισα να φτιάχνω βιτρώ, φαναράκια, ζωγραφιστούς καθρέπτες, παντζούρια με βιτρώ, μικρά κουτάκια με ξύλο και γυαλί κλπ. Ετσι ο χρόνος μου μοιράζεται ανάμεσα στο εργαστήρι μου οπου κάνω την ψυχοθεραπεία μου και στο ΚΑΦΕ Σεβάχ τα μισά βράδια όπου εκτονώνω τις μουσικές μου ανησυχίες σαν DJ και μπάρμαν.

Μετά όμως από καιρό, σκέψεις και προτροπές φίλων αποφάσισα να επανέλθω στο μπλόκ μου (μιάς και είναι ιστορία-εργασία 10 χρόνων)και να σας παρουσιάζω μερικές από τις κατασκευές μου (κινδυνεύοντας να γίνω σαν κάτι κυρίες με μπλόκ που διαφημίζουν τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια τους) αλλά και μερικές σπάνιες μουσικές όπως παλιά.
 Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την πολιτική περίοδο που ζούμε χρειάζεται ο καθένας μας να βρεί μιά εκτόνωση, μιά ψυχοθεραπεία και απ'την άλλη να είμαστε όλοι κοινωνικά μαζί γιατί η απομόνωση φέρνει κατάθλιψη. Οσο για τα πολιτικά τι να πω βρε παιδιά, όλοι οικονομολόγοι γίναμε και σχολιαστές του καφενέ. Μπερδεμένοι, απογοητευμένοι και αμήχανοι να καβγαδίζουμε για το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και για αν το ΝΑΙ θα μας έβγαζε απ΄την δύσκολη θέση. Εγώ το μόνο που έχω να σας πω Κλείστε τις ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, πηγαίντε λίγες  ΔΙΑΚΟΠΕΣ και πάρτε το στο Χαβαλέ γιατί έχουμε γίνει καταθλιπτικός λαός. Και ο Σεπτέμβρης θα είναι δύσκολος. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή