SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

Τα Αιθιοπικά - The Ethiopians

>> Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ιούνιος ... !! και επίσημα μπήκαμε στο καλοκαίρι.

Τέλειωσαν οι πανελλήνιες & περιμένοντας το τελευταίο τριήμερο των δημοσίων αρχίζουμε να κάνουμε σχέδια & υπολογισμούς για νησιά - καράβια - αεροπλάνα.... (όσοι έχουν λιλί...)
Εμείς θα φροντίσουμε την μουσική σας υπόκρουση για σωστές αποφάσεις.
Για αυτό το καλοκαίρι ο Σεβάχ προτείνει ...
Ethiopian ή Ethiopiques Jazz
για να νομίζετε ότι είσαστε σε καμμιά καυτή παραλία της Αντις Αμπέμπα το πρωί & σε κανένα κοσμοπολίτικο μπάρ το βράδυ με ζωντανή μουσική & καλό ταμπάκο (αλά Ιντιάνα Τζόουνς). Σοβαρά τώρα ...
τα Ethiopiques είναι μιά καταπληλτική jazz σειρά από 23 δίσκους..!!!
που καταγράφουν την Τζάζ ατμόσφαιρα της Ανατολικής Αφρικής με τοπικούς ιδιωματισμούς αλλά και δυτικές επιρροές από τους τόσους εξερευνητές - τουρίστες που έζησαν εκεί πρίν 30 - 40 χρόνια (όταν ήταν ένα μικρό Παρίσι από μουσικής τουλάχιστον πλευράς).
Η μουσικές αυτές "έλαμψαν" όταν ο σκηνοθέτης Jim Jarmous τις χρησιμοποίησε για την ταινία του "Broken Flowers" και από τότε ανακαλύψαμε την Αιθιοπία.. !
Η σειρά έχει πάρα πολλά στυλ & καλλιτέχνες και σίγουρα κάτι θα σας αρέσει ... (Εγώ προσωπικά προτιμώ τα instrumental) αλλά για να μην ψάχνετε στα τυφλά ...
Eδώ έχουμε το Best of .. αν και για μένα άλλα είναι τα καλά ..
Συνίσταται ΟΛΗ η σειρά..
Τώρα βαριέμαι να γράφω τίτλους κλπ θα τα βρείτε μέσα στο "ζιπάκι
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ μέσα & έξω.
A <- -> B
Για μερικούς απαιτητικούς για κοιτάξτε εδώ:
http://www.africanmusicforum.com/community/ethiopiques_complete_series_download-t456.0.html

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή