SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

Θόδωρος ο "Bossa Novas"

>> Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Τροβαδούρος από τα παλιά ο Θόδωρος Αναστασίου, παίζει με την κιθάρα του και τραγουδάει φανατικά Bossa Nova. Ολα τα τραγούδια τα "πειράζει" και τα διασκευάζει σε Bossa. Εκτός των άλλων καταπληκτικός στιχουργός με χιούμορ και σκωπτικότητα σατυρίζει χρόνια την ελληνική καθημερινότητα.

Από το 1985 έχει βγάλει πέντε μουσικά και στιχουργικά αξιόλογους δίσκους που δυστυχώς δεν παίζονται στο ράδιο, αλλά αξίζει να τους μελετήσετε. Πότε μόνος του με την κιθάρα του, πότε με την συμπλήρωση ενός άλλου οργάνου μας έχει χαρίσει γλυκιές βραδιές ειδικά όταν τραγουδά Χατζιδάκι ή παλιό ελληνικό τραγούδι (πάντα σε διασκευή)...
Φυσικά δεν παίζει μόνο νέο κύμα αλλά μιάς και είναι ο καλύτερος καιθαρίστας στην Bossa, διασκευάζει Latin, Beatles, Sixties κλπ με τζάζ επιρροές.
Οσα και να γράψω είναι λίγα ..... Γι αυτό πάρτε ένα δείγμα του ταλέντου του......
Γειά σου Θόδωρε ... αλύγιστε..!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή