SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

Concerto de Aranjuez

>> Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Καταρχήν πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την μη ενημέρωση σας περί της απουσίας μου τόσο καιρό. Αλλά πρέπει να πω ότι δεν έχω πιά τόσο χρόνο και διάθεση για το μπλόκ.(Το καφέ Σεβάχ, τα φαναράκια, οι καθρέπτες, τα παντζούρια, το εργαστήρι μου και άλλες κατασκευές ... δεν περισσεύει χρόνος για να φτιάξω post με καλοκαιρινές συλλογές). Η αλήθεια είναι ότι κάπου τελείωσαν και τα θέματα που είχα να προτείνω ..? γιατί αυτό το μπλόκ είχε προσανατολισμό Greco-Ethnic-Jazz και ήθελε να προτείνει θέματα της Ανατολής και τριγύρω.(East Jazz, East Rock, μεγάλους Ελληνες σολίστες-ρεμπέτες, καλές άγνωστες ελληνικές μουσικές στα πλαίσια της Εθνικ, και μερικές συλλογές διασκευές Ροκ πραγμάτων - γιατί Σεβάχ οπως είπαμε σημαίνει περιπλάνηση). Σκέφτομαι λοιπόν τελευταία και δεν βρίσκω πρωτότυπα σχετικά θέματα που δεν έχω παρουσιάσει. Τα της μόδας ενημερώνεστε απ'αλλού.
Ετσι λοιπόν έχω καιρό να γράψω στο μπλόκ και το τίμιο θα ήταν να το φουντάρω όπως πολλοί μπλόκερ τώρα τελευταία. (Εξάλλου είναι και το Rapidshare που έχει ξεβρακωθεί τελευταία και ζήταει περισσότερα για να μπορείς να κάνεις ένα Upload και να διατηρείς τα Posts σου συνέχεια. Ι στο Διάλο .. τόκοψα.. εκ-μετάλες)
Για αυτό το λόγο άμα υπάρχει κανένας μερακλής που θα ήθέλε να συμπληρώσει - συνεχίσει την πορεία του μπλόκ ας επικοινωνήσει να τον κάνουμε administrator (γαλονά που λέμε) και να μπορεί να ανεβάζει σχετικά άρθρα.

Τέλος με αυτά τώρα για καλοκαίρι δώρο μιά συλλογή μου για τα βράδια των διακοπών σας 
*(εμείς μπάα)
The Concerto de Aranjuez είναι ένα έργο για κλασσική κιθάρα και ορχήστρα γραμμένο το 1939 από τον Ισπανό συνθέτη   Joaquín Rodrigo που θεωρείται εκ των μεγαλυτέρων Ισπανών του 20ου αιώνα. Ότι και να γράψουμε είναι λίγο για αυτό το έργο που σίγουρα κάπου τόχετε ψιλοακούσει .. εγώ μάζεψα καμμιά εικοσαριά εκτελέσεις από τις άπειρες και σας τις χαρίζω για ώρες χαλάρωσης - διακοπών. Here
 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ /// ΙΣΩΣ ΞΑΝΑ

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή