SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

Larry Steen World Jazz Ensemble - Χωριάτικη Σαλάτα

>> Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Σημείωση: Για σκοπούς καλύτερης περιήγησης στις σελίδες του μπλόκ αφαιρέσαμε τις κατα καιρούς δημοσιεύσεις του Σεβάχ για LIVE και άλλα πόστ που είχαν μόνο σχόλια (χωρίς λίνκ..?)
Ετσι έγινε πιό γρήγορο το μπλόκ και μπορείτε να το φυλλομετρήσετε πιό εύκολα.

The Larry Steen World Jazz Ensemble
είναι μιά μπάντα που παίζει μουσικές της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων, της Δυτικής Αφρικής, Κέλτικα, της Καραϊβικής και της Νότιας Αμερικής με ένα βαθύ σεβασμό για τους διάφορους πολιτισμούς και με την πρόθεση της διατήρησης ουσία κάθε πολιτισμού, με εμβόλιμα δική τους τζαζ, κλασική και funk / R & B επιρροές. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση εξωτικών οργάνων, όπως το ούτι, μπουζούκι, duduk (διπλό καλάμι, πνευστό), kawala (καλάμι φλάουτο), cavaqhino (παρόμοια με μικρή κιθάρα), Uilleann (Scottish γκάιντα) και ένα πλήθος κρουστών οργάνων μαζί με τα Δυτικά standard όργανα.
Το αποτέλεσμα είναι ένα πλούσιο μίγμα της "Jazz World».
Tο γκρουπ έχει ηχογραφήσει δύο βραβευμένα CD:

First Move και View from Afar.
Ψυχή του γκρούπ είναι ο Larry Steen καταπληκτικός μπασίστας και συνθέτης βραβευμένος με το βραβείο Ιnternational Society of Bassists’ Jazz Competition και έχοντας συνεργασίες με Εlla Fitzgerald, Mel Torme, Dave Weckl, Eric Marienthal, Bob Sheppard, Mose Allison, Billy Eckstine, Bennie Maupin, Billy Childs, Rosemary Clooney, Louis Bellson, Jimmy Buffet and others.
Τα άλλα μέλη της μπάντας είναι:

Larry Steen

electric & acoustic bass

Quinn Johnson

piano & keyboards

Jimmy Mahlis

guitars, bouzouki, oud

Chris Wabich

drums & percussion

Katisse Buckingham

saxes & flute

Brad Dutz

percussion
Τα τραγούδια του 2ου δίσκου- View from Afar είναι:
Οπως καταλαβαίνετε ο Ελληνικής καταγωγής Jimmy Mahlis ευθύνεται για την χωριάτικη σαλάτα, την Μισιρλού (άλλη μία) και τον Καρσιλαμά μπλούζ.
(επιτέλους η πασίγνωστη διεθνώς σαλάτα βρήκε το κομμάτι της) Εδώ...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή