SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

BAZAAR No2

>> Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Για τους BAZAAR είχαμε αναφερθεί σε παλιότερο Post.
(Βλέπε Ευρετήριο - INDEX)
Πρόκειται για ένα Δανέζικο group έντονα επηρεασμένo από τις μουσικές Folk σκηνές από χώρες όπως η Βουλγαρία και η Τουρκία, αλλά παίζουν και με "φλέρτ" προς την Λατινική, την Κλασσσική μουσική και μερικά ψήγματα ροκ, αποτελούνται από :

Peter Bastian: bassoon, clarinet, ocarina, percussion

Με αφορμή εκείνο το άρθρο τους μελέτησα ξανά και εγώ. Και επειδή μου άρεσαν αγόρασα παρακαλώ 2 άλμπουμ τους. (το Vintage = Gibbon Jump -1980 & Nimbus -1983 συγχωνευμένα και το τελευταίο απ'ότι γνωρίζω Trilogy -2006)

Δισκογραφία των BAZAAR:
  • Bazaar Live (1978)
  • Gibbon Jump (1980)
  • Nimbus (1983)
  • Gypsy Joker (1986)
  • En Gudedrøm (1987)
  • Live In Concert (1987)
  • Bazaar Musik (1993)
  • Trilogy (2006)
Ακούστε τους λοιπόν και τα λέμε - αν και δεν λέτε τη γνώμη σας -
ΟΛΟ "ΠΑΙΡΝΩ - ΦΕΥΓΩ" .. ΕΙΣΑΣΤΕ
Φυσικά έτσι είναι οι περισσότεροι ... στο Διαδίκτυο.(Unknown)
Για λινκ είναι οι εικόνες (?)

3 σχόλια:

Ανώνυμος Πέμπτη, 02 Απριλίου, 2009  

Δεν εχειs δικειο.Οταν κατι ειναι πολυ καλο στο λεω.Μερικεs φορεs βεβαια με αφηνειs αφωνο απο την εξαιρετκη επιλογη των θεματων σου οσο και απο τιs γνωσειs σου.Συνεχησε.Αλλωστε τα λεμε κι απο κοντα οταν μπορουμε.Τα αφιερωματα σου ειναι θαυμασια,αλλα ξερειs οτι εγω ειμαι λατρηs τηs Ελληνικηs μουσικηs και μονο επιλεγμενηs ξενηs.

ultimate Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου, 2010  

φίλε "ανωνυμε" έχει δίκιο και με το Δ κεφαλαίο .Εγώ σήμερα εχω κατεβασει τα κέρατά μου και΄ούτε ενα Ευχαριστω δεν είπα....
Σεβάχ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. αν και μόλις σε έμαθα..
Επί τη ευκαιρία....Οι συλλογές σου είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2011  

Εξαιρετικές ιστορικές ηχογραφήσεις!
Είχα κάποτε σε κασέτα το BAZAAR-ISTANBUL EXPRESS αλλά την είχα χάσει εδώ και χρόνια. Το αναζητούσα όλον αυτό τον καιρό σε μεταχειρισμένο βινύλιο αλλά ..τίποτα.
Μου έφτιαξες το πρωινό!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή