SEBAX. Από το Blogger.
Dear Visitor!
I would appreciate it very much if you leave a short message.
If you like this "blog", please let me know.

Αγαπητέ Επισκέπτη!
Θα το εκτιμούσα πολύ, αν άφηνες ένα μικρό μήνυμα
καθώς αν σ'αρέσει το "blog", άσε με να το ξέρω.

[ View Guestbook - Βιβλίο Επισκεπτών ] [ Sign Guestbook - Υπογραφή ]

Element Band

>> Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ένα στοιχείο της φύσης (Element) είναι ότι πιό αγνό, η πιο απλή μορφή της ενότητας - η τέλεια αρμονία με τη μοναδικότητα του. Τα στοιχεία μπορεί να είναι ελεύθερα να αναμειγνύονται με άλλα να δημιουργήσουν λεπτές συνθέσεις και πεπερασμένου είδους αναδιατάξεις.

Element Band
Αυτό είναι λοιπόν το όνομα αυτού του γκρούπ από την Αρμενία, οι οποίοι με τη μουσική διεύθυνση του Ara Dabandjian, είναι μια στοιχειώδης ομάδα μουσικών με ενότητα πνεύματος και μυαλού.
Ενα μίγμα Αμερικάνικης και Μεσογειακής λαϊκής μουσικής. Με διαφορετικούς τρόπους ζωής και διαβίωσης ο καθένας. Ωστόσο, στο στούντιο, ένα είναι το ένα στοιχείο που τους ενώνει η Μουσική.
Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί "λαϊκή", διότι ενσαρκώνει τους ήχους παραδοσιακών εκφράσεων με διάφορους πολιτισμούς και στυλ. Όμως, το συγκρότημα συνδιάζει ένα μελωδικό ροκ, αρμονικά δεμένο με τους ήχους της Μεσογείου. Ακόμη σμίγουν με το φλογερό ταγκό και το παθιασμένο φλαμένκο. Δεν είναι να απορεί κανείς, λοιπόν, που οι Element Band έχουν ακροατές όλων των ηλικιών, εθνοτήτων, και τα γούστων.
This CD by the band Element serves up a combination of traditional folk, melodic rock, and Mediterranean sounds. This complex and vibrant music is filled with boundless energy.
Τα Τραγούδια:
  1. Ov tu keghetseeg
  2. Anoush Hayrenik
  3. Sareri Hovin Mernem
  4. Ailoughs
  5. Yar Ko Parag Boyin Mernem
  6. Has Em Gnoom
  7. Mekhagner
  8. Ayn Kisher
  9. Mardigi Yerke
  10. Noubar, Noubar
  11. Hars Em Gnoom
  12. Noune
Θα προσέξετε ότι έχει διασκευή του "Yar Ko Parag - Παράπονο" γνωστό από τον Haig Yazdjian και το 12ο ένα ζεμπέκικο που θυμίζει το δικό μας "Πριν το Χάραμα Μονάχος"
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ εδώ

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Ευχαριστούμε...που πλεύσατε μαζί μας... Οτι και αν πήρατε... Καλή ακρόαση...!

Η Πολιτική μας..!

Σκοπός του Blog μας είναι να προάγουμε την καλή μουσική, να διαφημίσουμε τους σωστούς καλιτέχνες & να ενημερώσουμε τους ανήσυχους ακροατές για πράγματα που συμβαίνουν στην Ελληνική σκηνή (και όχι μόνο). Σε καμμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε στην πειρατεία της Μουσικής, αλλά προσπαθούμε να διαφημίσουμε τους καλλιτέχνες (δεν παρουσιάζουμε ολόκληρες δουλιές, αλλά ένα δείγμα προτρέποντας να αγοράσετε τους αυθεντικούς δίσκους). Όλα τα mp3 αρχεία παραμένουν για περιορισμένο διάστημα. Ακόμα παρουσιάζοντας μερικές δικές μας συλλογές βοηθούμε στη σωστή ενημέρωση και προώθηση της ποιοτικής μουσικής.
Δεν θα θέλαμε να εκμεταλλευτείτε για εμπορικούς λόγους τις μουσικές που προσφέρουμε.
O διαχειριστής του blog, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα εξωτερικών συνδέσεων (links), ούτε για το περιεχόμενο των σχολίων από τους επισκέπτες.
Εάν είστε εκπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων κάποιας εκ των αναρτήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της, ειδοποιείστε μας θα αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν..!

... Η γλυκα του Βινυλιου

...  Η γλυκα του Βινυλιου

Αναγνώστες

Οδηγια

Καταθέστε σχόλια για άλμπουμ που ψάχνετε ή "βρήκατε εδώ", ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες για άλλους. (Γράψτε στον τομέα των σχολίων). Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα άλμπουμ, στείλτε μας με email κάποιες πληροφορίες, link, εξωφύλλα, λίστα τραγουδιών, κάτι τις πλήρες τέλος πάντων και στείλτε το στο sebaxaki@gmail.com Τα άλμπουμ που στέλνετε θα αναρτώνται το συντομότερο, φυσικά αν συνάδουν με το ύφος του blog (δεν θέλουμε υποπροϊόντα της μουσικής)

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Επιστροφή στην Κορυφή